Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 év feletti Nők, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év feletti Nők, tényleg szakító ok lehet az ha egy 20-25 év körüli férfinak nincs sok tapasztalata a szeretkezésben?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, és eddig nem sok szexben volt részem. A behatolásnál néha bénázok. Viszont sokáig bírom ahhoz képest. 15-35 percet bírok, attól függ mikor élveztem el legutóbb, meg hogy a hüvely mennyire szűk.

Ez az idő jónak számít?

Mit értetek pontosan az alatt hogy tapasztalt?

Köszi a választ!:)

2019. jún. 8. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem nő vagyok, de azért válaszolok.

Nője válogatja. Az értelmeseknél ez nem szakító ok.

Tapasztalt meg azt jelenti, hogy tudja mi kell a nőnek, ha netán magától nem is, de ha megkérdezi a csajt és az mond valamit, hogyan szereti, akkor azt simán meg tudja valósítani.

2019. jún. 8. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem az, sokunkat nem érdekel szerintem, engem legalábbis biztos nem, barátom is ilyen volt, de amint nem parázott az egészen meg beszéltünk róla meg csináltuk elég gyorsan beleszokott és most minden nagyon jó. Szóval nyugi, ha az elején nem is megy úgy, az nem a világ vége, ha valaki szeret akkor rendben lesz és megvárja amíg jobban megy. A kommunikáció a kulcs, kérdezni kell, mondani kell mindent és akkor nincs gond.
2019. jún. 8. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom. Egy biztos nem szexelnék vele sokat, és az lehet h egy idő után szakításhoz vezetne.

Az idő ilyen esetben sztem m1. Lehet egy rossz szex is 35 perc hosszú. A lényeg a pózváltásokon van.

Többször kifejtettük már itt h mit jelent számunkra az h egy férfi legyen tapasztalt!

L

2019. jún. 8. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak én azt nem értem hogy szinte minden nő azt mondja hogy ő csak kapcsolatban szexel. Tehát kell az érzelem neki ahhoz hogy szexeljen, de közben meg amiatt szakít mert eleinte nem jó vele a szex. Kicsit ellentmondásos szerintem.
2019. jún. 8. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4

Gondolom, sokszor nem elég jó a lánynak a szex, ha a pasija nem képes elég szenvedélyt és érzelmet belevinni.

2019. jún. 9. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!