Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagynom kéne, hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynom kéne, hogy a barátom a nyelvével kényeztesse a fenekemet?

Figyelt kérdés

Gyakran mondja, hogy mennyire szeretné, de én bizonytalan vagyok. Nem olyan nagy dolog és nem vagyok kifejezetten ellene, de kicsit bizarrnak érzem. Hagynom kéne neki? Hogy lazuljak el? Akinek van ebben tapasztalata, milyen érzés ha nyalják a feneketeket?

22l

2019. jún. 8. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában erogén zóna, megfelelő tisztálkodás után semmi gond!
2019. jún. 8. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Amikor a puncid nyalja, már el vagy lazulva. Ha időnként 10-15 másodpercre átkalandozik a popsidhoz, majd vissza, aztán néhányszor megismétli, könnyen hozzászoksz. Hogy hagyd-e? Inkább örülj neki. Ez azt jelenti, hogy 100%-ig kíván téged. :)
2019. jún. 8. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2019. jún. 8. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
nem lesz rossz, nyugi. ha ügyes a pali akkor jó érzés lesz. az anált engeded, szereted amúgy?
2019. jún. 8. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én imádom a nő fenekét és nekem ugyanolyan érzésem van ezzel kapcsolatban mint a puncival. Ezekhez a vágyakhoz semmiféle tisztátalan gondolat nem kötődik. A WC-zés gondolata sem jön elő semmilyen formában sem, szóval ez erotika nem perverzió. Viszont ennek megfelelően csak fürdés után és rendes tisztálkodás után csinálom csak.

Engedd el magad és élvezd! Ha rendesen fürödtél és ujjal kicsit benyúlva tisztálkodtál akkor az ott teljesen tiszta és semmitől sem kell tartanod. A nyelvét nem tudja olyan mélyre nyomni hogy az gondot okozzon...

35F

2019. jún. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!