Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti belemennétek ilyen kapcsolatba?
Tehát pl a neten ismerkedsz lazább kapcsolat keresése céljából. Elkezdesz irogatni egy neked szimpatikus fiúnak, majd megbeszélitek hogy szexelni fogtok. De persze előbb azért beszélgettek, és hosszabb távra tervezitek a kapcsolatot. Akár közös programot is csináltok.
Ti belemennétek ilyen kapcsolatba?
Azért tettem fel a kérdést, mert párkapcsolatot nem sikerül mostanában összehoznom, de a lelkemnek szüksége lenne egy lányra.
Köszi a normális válaszokat!
Igen bele. Sőt egyszer már volt is ilyenre példa, de a pasi nem azonnal jött azzal h "teccő nem jösz d*gni?" hanem szépen felépítette a kommunikációt.
Nem kérek privit!
L
Nekem ez a barátság extrákkal dolog olyan elképzelhetetlen.
Ha csak szex, akkor szerintem az csak egyszer. Aztán hogyan tovább? Felhívod, ha szeretnél valamit? Aztán közli, hogy most nem ér rá? Az hogy esne? Szerintem a barátság extrákkal dologban már vannak érzelmek is, és elég kellemetlen lenne számomra, ha kiderülne, hogy mondjuk másokkal is van viszonya, vagy ha szükségem lenne rá, és nem állna rendelkezésre. Szerintem is félmegoldás.
Mondom úgy, hogy volt pár alkalmi kapcsolatom, de velük soha többet nem is akartam volna találkozni. Mert akkor ott már alakulnak az érzelmek, és ha a másik nem akar semmit tőled, akkor az elég nagy pofáraesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!