Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes cikk. Ti mit gondoltok arról ha valaki 30+ evésen is otthon él anyuci szoknyája alatt? Nincs saját élete, párkapcsolata ezáltal szexualitás is csak "MarokMarcsival" van neki?
Huszonévesen én is szüleimmel lakom, barátnőm is volt nem egy, és van is. Azonban érettségivel+szakmával keresek kemény 150.000 Ft-ot, abból hogy a f*-ba vegyek saját lakást?:) Vegyek fel hitelt és fizessem életem végéig? Aztán ha esetleg jönne pár hónap munkanélküliség/betegség/akármi? Fizessek albérletet ami igazából kidobott pénz és a fizetésem több, mint fele? Na köszi, nem.
Ja és akkor miért nem keresek más munkát? Mert ezt szeretem csinálni, nem fogok olyat, amit utálok hogy max 50-100ezerrel többet keressek havonta. Ha meg felköltözök BP-re, hogy ezzel a munkával keressek többet, ugyanúgy mehet a plusz pénzt albérletre/lakáshitelre+nem is szeretnék pesten élni. Nem tudom mi a f***ert kell az ilyeneken ítélkezni, akinek ez jó, annak ez jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!