Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre hogy reagálnátok?
Páromnak az a vágya, hogy játszuk el mintha én lennék az anyukája egy szerepjátékban. Ez normális? :D
N
Nagyon szeretem a szerepjátékokat, de ez kicsit fura.
L
Igen csak megingana a belé vetett bizalmam...
32N
Nem tudom normális-e, nem vagyok pszichológus, de azért elég fura :D
Ha csak a fiatal srác idősebb nő szerepjáték izgatná oké, de anya és fia... hát, úgyis attól függ, hogy neked ez belefér-e.
Én aztán elfogadó vagyok sok mindenben, de ezt nem gondolom normálisnak.
Biztos ami biztos takaríttasd ki vele a szobáját, valami haszna legyen a foglalkozásnak, ha már így alakult. Talán a következőbe más szerepet oszt rád. Mondjuk hercegnőset :)
A szerepjátéknak pont az a lényege h egy elgondolt, akár bizarr életképet/helyzetet valósits meg azzal akit szeretsz és bízol benne, ahogy ő is benned hiszen ezért mondja. Ha nekiállsz itéleteket gyártani, húzni a szád vagy egyáltalán az értékrendedbe illeszkedését nehezményezed a dolognak akk egyrészt megölöd a beléd vetett bizalmát etéren, másrészt feszültséget okozol benne ami más helyzetben fog lecsapódni.
Célravezetőbb ha igyekszel felismerni az újdonság lehetőségét, hagyod áramlani az élményt és a legtöbbet hozzátok ki a helyzetből, ez épiti a bizalmat és szinesiti a kapcsolatot, ráadásul az egészhez semmi más nem kell csak a gondolatok, aztán lehet erről még beszélgetni, mégtöbb bizalmat épiteni egy ilyen alkalom után egy kellően asszertiv kommunikáció keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!