Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges amiért imádom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges amiért imádom a prostikat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen istennőnek tartom a rosszlányokon hirdető hölgyek zömét. Rendszeresen járok hozzájuk. Mindig.egy különös izgalom tölt el, amikor találkozom egy angyallal. Nagyon sok pénzt költöttem rájuk és még fogok is. Ha annyi pénzem lenne, eltartanám az összeset. Más.is.érez, hasonló elvetemült.vágyat?

2019. jún. 5. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Ők is emberek

És hidd el ők is vágynak törődésre csak a drogok és a kiégett élet elnyomja őket.

Szeresd őket. De védekezz

2019. jún. 5. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.. Bár találkoztam már olyannal aki próbált lehúzni na őket sehogy nem tartanám el, de pl szombaton is házhoz hívtam egyet na nem a rosszlányokról mert nem Mo-on élek, és nem nyomulósan de kérdezte hogy na "gfe?" egy kis plusz pénzért? Úgy voltam akkor legyen és fantasztikus volt gyengéd, bújós, normálisan meg is lehetett csókolni szóval...
2019. jún. 5. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Tok mindegy hogy hívod őket... Attól még kvák mind
2019. jún. 5. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Azért járok prostihoz mert így minden hónapban kipróbálhatok egy új nemi betegséget! Már egy csomót összegyűjtöttem ti mit szereztetek legutóbb?
2019. jún. 5. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Hat eleg egysejtu lehetsz ilyen gondolkodassal.
2019. jún. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!