Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legizgatóbb szexuális vágyaitok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2019. jún. 5. 18:21
11/27 anonim válasza:
Kikötözni egy lányt és kedvemre nyalnám dugnám ott és ahol akarom miközben könyörög hogy eresszem el de közben vongalik az élvezettől
12/27 anonim válasza:
Lábfétises dolgok egy nővel. (37F)
13/27 anonim válasza:
Ha szexi a vécés néni akkor a nyilvános vécében kiverni úgy hogy a vécé tartályra célzok a gombra amivel le kell húzni aztán mellé kakálok a földre vagy az ülőkére. Még nem próbáltam ki de nagyon izgató 31f
14/27 anonim válasza:
Csajt kicsit fenekelni, csikizni kiköltözni, izgatni úgy, hogy bepisiljen közben, utána szex.
15/27 anonim válasza:
Lehet szinte alapként fog hatni,de szeretnék már végre két nőt látni csókolózni,esetleg ha engem is szórakoztatnának.
Ezen már gondolom sokan túl vannak csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
F/41
16/27 anonim válasza:
Nagymellű csajok egymás szájába hánynak
17/27 anonim válasza:
1.kipróbálni egy idősebb pasival
2.néger/latinbőrű sráccal lenni
18/L
18/27 anonim válasza:
Szex börtönőrrel, kommandóssal. :)
19/27 anonim válasza:
Van sok, de egy újabb. Szexmániás kutató lány, aki nem csak szép, de kiemelkedően okos is.
20/27 anonim válasza:
fiatalabb lánnyal
néger nővel
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!