Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ilyeneket kér a párom? Szakitanom kéne vele?
4hónapja vagyunk együtt meg van a harmonia meg minden de szex terén fura
Az első 2 hónapban minden jó volt asztáb azt kérte lovagló pozba csináljuk de ugy hogy háttal vagyok neki
Meg állva szintén be pucsitva háttal
En fordítva szeretem vagyis h en nyalogatom neki, de nagyon izgató ha esetleg ő csinálja.
Akkor a hasonló lehetek, mint a pasid bár mindig barátnőm téved a fenekemhez mondván milyen kerek, akkor játszik vele de sose csókolgatná.
Pedig lenne rá igényem ám akkor maximálisan csupasszá tenném stb.
Sokszor mikor csupasz oda van érte milyen jo kerek, kemény, de nem viszi rá a lélek hogy puszilgassa.
Nem is várom el, de kipróbálnám.
Valószínűleg ilyen típusú perverz a srác, ettől még téged szeret, tőled akarja ezeket. Csak orientáld a normál szex felé, és ha ügyes volt kaphat ilyen jellegű jutalmakat.
A fenék puszival még nem lenne gondom de az hogy a segg lyukat csokolgassam meg dugjam bele a nyelvem az sok
Ugy érzem ez miatt én vagyok rossz barátnő
Nem vagy, ez nem olyan egy nőnek mint egy pasinak.
De ha tényleg maximálisan ápolt a pasid ott és tesz is érte próbáld ki neki..
Vegyél valami ízes síkosítót kend be neki a fenekét es nyald kicsit meg masszírozd neki a lyuknál de térj ki rá, hogy neki is nagyon oda kell tenni magát nálad.
Nyalasd szét magad vagy kérd, amit igazán szeretsz, de készítsd oda a síkosítót.
És mondd meg neki ha ügyes volt ez lesz a jutalma.
Erre nem is gondoltam
Köszi a tippet 🤔😁
Szívesen persze csak ha rávisz a lélek, gondolom ápolt a pasid.
Illetve biztos nem akar neked kellemetlenséget.
Én pl mikor női popsit nyalok extázisba kerülök annyira imádom, fordítva nyilván nem várható el, de nem lesz kellemetlen, ha felkészül.
Tuti nagyon hálás lesz neked es ezt használd is ki.
Miért lenne kötelező kinyalnod a pasi fenekét, ha undorodsz tőle?
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a pasinak kötelező lenne kinyalni a nőjét....
Nekem önzőnek tűnik a pasid. Neki mindent, neked semmit. És ezek itán még jutalmazd is fenéknyalással...tejóég...
Meg ennek mi értelme? A kérdező kinyalja a pasi fenekét, de nem akarja, cserébe talán megteszi a pasi, hogy kinyalja a kérdezőt, de igazából ő sem akarja... ha látom, hogy a páromnak nem tetszik valami, én azt nem kérem, mert csak rosszul esik neki is, nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!