Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy aszexuális lány?
Egy ideje jobban vagyunk munka hely által ismerem és el mondta hogy aszexuális ledöbbentem nagyon nem néztem volna ki belöle mert külsöre olyan vad szex tipus
Mindig kivágott felsőkbe járkál és látszik hogy nagy mellei vannak
Hosszú szőke haj nagy barna szemek
Sokat mosolyog férfiakra is
Olyan kis ártatlan szűzlány feje van de a teste olyan vadmacska
Nagyon tetszik maga a csaj is meg a személyisége is mert belsőre is kedves vicces segitőkész tisztelet tudó aranyos
Nem tudom mit tehetnék hogy együtt legyek vele mivel aszex a csaj
Hogy tudnám elcsábitani vagy járni vele
Mivel a szex az alap ugye
Nem azt mondom hogy rögtön megdugnám de nem akarok éveket szex nélkül élni
Vele eltudnám képzelni a család alapitást
Ő az a lány akit szívessen be mutatnák a szüleimnek
Mennyi esélyem lehet ?
A csaj 23
26f
"a szex az alap ugye"
Ezzel megválaszoltad a kérdésed, ne tegyél semmit, ne akarj vele összejönni. Az elején tök jó lenne meg minden, aztán pár hónap után elkezdenéd hiányolni a szexet nagyon, ami vita forrás lenne, meg lehet jönnének csúnya gondolatok, hogy lehet meg kellene csalni és akkor mindenki jól jár... szóval ne erőltesd.
Elhiszem hogy tetszik, most odavagy érte, de ebből csak fájdalmas szakítás lenne.
Egyébként honnan veszed, hogy aszexuális?
De ha valóban így van, akkor csak szenvedés lenne vele az együttélés.
Már több mint 1 éve ismerem mikor meg ismertem elött értvéget a kapcsolatom a baràtnőmmel azota nem voltam senkivel annyira elvarázsolt
Persze kiverni kiverem magamnak
Vágyom a szexre de nem fogok fizeti valami kruvábak hogy legyen
Vele tényleg letudnám élni az életem
Büszkén mennék vele az utcán
Hogy honnan tudom ?
El mondta
Annyira jóbarátok lettünk hogy meg osztotta velem
Nem is tudtam hogy van ilyen?!
Van olyan aki nem kívánja a szexet? Ez durva.
Mondjuk ha én ilyen volnék , nem öltöznek úgy és nem raknam ki a hatalmas cickokat sem, szerintem kumatott. :(
Járj utána jobban hogy tényleg az-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!