Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne igény modern gésákra?
Az a helyzet, hogy engem és a barátnőmet kitesznek a házból, ha nem sikerül bejutni az egyeteme. ( nagy valószínűséggel nekem nem sikerül ) És gondolkodtunk, hogy együtt bérlünk egy lakást és dolgozunk. Majd felvetettem, hogy örömlánynak csak tudnánk menni.( persze poénból) Majd rájöttünk, hogy ahhoz túlságosan is értelmesek vagyunk és kár lenne elpazarolni.
Szóval eszünkbe jutottak a gésák. Értelmes beszélgető partner lennék, akik pluszért abban is benne lennének. Nem csak a testünkkel tudnánk szórakoztatni a férfiakat.
Szerintrttek erre mennyire lenne igény? ( azt hozzá teszem, hogy pusztán kíváncsian vagyunk)
18L és 19L
Orvosira tényleg nehéz bejutni
De ezért van a B terv
Mármint másik szakmára be adni a jelentkezést
És nem modern gésát játszani
Meg milyen szülő az aki ki rakja azért a gyereket mert neveszik fel az orvosira ?
Ha nem sikerül vagy beadod a jelentkezést egy OKJ-s képzésre
Vagy elmész dolgozni árufeltőltőnek
És tavasszal elmész újra érettségizni emelt szinten 1-2 tárgyból még pluszba hogy legyen több pontod esetié bevállalni egy 2. Nyelvvizsgát..
Nem pedik prostinak állni
Mert ha egyszer bele mész ki jönni már nehezen fogsz ..
Bár nem tudom ki az a dinka pasi aki egy mély filozofikus beszélgetésért fizet ...
Szóval a csacsogásból úgy is dugás lesz és igazából azért kapjátok a pénzt
És azért mert előtte értelmes dolgokról illetve komolyabb dolgokról -beszélgettek a vendégeitekkel NEM lesztek különbek egyik lakásos lotyónál SE.
Ha a kérdés nem egy vicc, akkor azt elmondanám, hogy lehet rendes munkát is keresni. Én társadalmilag kevésbé ítélnék el egy árufeltöltőt/pincérlányt/adatrögzítőt, mint egy "gésát" (xD). Ha engedsz a társadalmi bélyegeknek és nyomásoknak, ha presztízs alapon közelíted meg az életedet, akkor valamit nagyon elcsesztél a klisés, szűk gondolkodásmódoddal! Most biztos jön a zöld pacsi. :D
Szóval a válasz: szerintem kereslet van rá, csak hát kicsit elítélendő a dolog. Egy dolgozó lányt nem tesznek ki a szülei, főleg, ha tisztességes!
Jó... átolvastam és lehet nagyon nem jött át. De mi NEM tervezünk azok lenni. CSAK POÉNkodtunk és érdekelt mások véleménye. Valamint hidd el van olyan szülő, aki ezért kitenné a gyereket. Pluszba én is rendes munkára gondoltam.. ez csak a beszélgetésünk egyik poénja volt. Nem kell már ennyire lesokkolni! Csak érdeklődtem ennyi. Hülye lennék pénzért lefeküdni valakivel. Egyikünk se az a típus.
Szóval mielőtt még írnátok újakat, akkor vegyetek figyelembe, hogy ez csak egy POÉN. Nem akarunk mi ezzel komolyan foglalkozni... -.-"
Egy hónap múlva egyedül fogok lakni...
Két gésát szívesen befogadnék egy kis időnkénti mély, filozófikus baszélgetésért cserébe! ;-)
47Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!