Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az önkielégítés hasznos lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önkielégítés hasznos lehet ilyen helyzetekben?

Figyelt kérdés

Arra gondolok amikor pl. valami vizsga van, vagy olyan helyzet amikor izgulok.

Lehetséges, hogy ilyenkor hasznos az önkielégítés?

Szóval pl. vizsgázok valamiből, és reggel mielőtt elindulok a vizsgára kiverem.

Úgy gondolom, hogy ilyenkor nyugodtabb, lazább vagyok, nem izgulok annyira, és ezért kevésbé hibázok.

Csak én vagyok ezzel így, vagy más is?

2019. jún. 4. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Az mindig hasznos
2019. jún. 4. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért az túlzás, pl. én azt vettem észre, ha van valami feladatom, tanulás, bármi, amihez amúgy nincs kedvem, önkielégítés után még nehezebben veszem magamat rá, és még jobban halogatom. (gondolom nem csak én vagyok ezzel így)
2019. jún. 4. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyén függő. Nálam a masztira és az asszonnyal való szexhez mindig van idő és utána ugyan úgy folytatom a dolgomat.
2019. jún. 4. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos! Stresszes helyzetekben nekem segít.
2019. jún. 4. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem csak hasznos, hanem egészséges is.

Oldja a stresszt, magabiztosságot ad, nagyon kellemes érzés, és sokkal jobban teljesítesz tőle, mert lenyugtat.

Kell ennél több?

2019. jún. 4. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

A maszturbáció vége is orgazmus ami endorfint szabadít fel ami az agy természetes, fájdalomcsillapító és nyugtatószere.

Ha téged megnyugtat és csökkenti a vizsgadrukkot, akkor verd ki. Sőt ha közvetlen a vizsga előtt esik jól és akkor hat, akkor irány a mosdó és a vizsga előtt csapd ki. Pont. Senki nem fogja tudni, hogy vizelni mentél k, vagy másért. NEked meg, ha jó akkor jó.

Sok sikert vizsgákhoz. :)

2019. jún. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!