Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy a nemiszervem akkor sosem fogok tudni rendesen szexelni?
Most 20 éves vagyok és szűz. Nem tudok ismerkedni, de nagynehezen találtam egy szép lányt a neten aki benne lett volna. Levetkőztettem, ő is engem és azt mondta hogy neki ez nagy emiatt nem lett szex. Mi van akkor ha lesz valamikor barátnőm és emiatt fogunk szakítani?
Óvatos lennék pedig. Meg ugye én erről nem tehetek.
Találhatok olyan lányt akivel jókat szexelhetünk majd?
Amúgy ha egy átlag nem kiskezű és nem nagykezű ember kis arasza nálam ez 19cm ha 180cm magas körül vagy és mondjuk pont ez a méreted akkor ha még egyszer a kis araszt a hegyétől ráméred akkor 4-5centire vagy a behajlított térded hegyéig.
A nagyaraszom 23cm na az a nagy.
Találkoztam régi tanárommal neki akkora mérete van rákérdeztem mert egyszer általánosban láttam strand öltözőben lógva vagy 6-7méterről hogy sokkolt 21és fél centis nekem a hüvelyk ujj és a harmadik azaz a nagyujjammal alkotott arasz ekkora.Azt mondta-rákérdeztem-tövig megy azért a nőknek.De néha visítanak.Öt fia van és a legkisebb születésekor behívta a szülészorvos hogy akkora szerszáma van a fiának mint egy tízéves kisfiúnak.
Egyébként az apukát fehér négernek hívták a katonaságnál a felettesei.Ezek szerint nem káprázott a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!