Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon szép lányok tényleg csak a kigyúrt, izmos pasikra gerjednek?
Figyelt kérdés
Ez mennyire van így?
Egy viszonylag jóképű, normál testalkatú (nem kövér, de nem is szénné gyúrt) férfinek is vannak azért esélyei?
2019. jún. 4. 10:40
1/13 anonim válasza:
Sportos alkatú pasiként mondom, hogy nem. Ez nem ezen múlik. Lehet hogy örülnek, ha leveszem a pólót és meglátják, de attól még választani nem ez alapján fognak. Ha normális vagy, bejön valakinek a stílusod, akkor nem fogja érdekelni az alkatod, persze vannak végletek, a zörgő csont meg a kövér, ez más, de normál kereteken belül nincs gáz, ne aggódj.
2/13 A kérdező kommentje:
1: Sportos alkatúként, akkor te honnan tudod?:D
2019. jún. 4. 10:47
3/13 anonim válasza:
Én elvileg nagyon szép vagyok, de sosem tetszettek a szét sportolt pasik. Nem is volt soha ilyen barátom
4/13 anonim válasza:
Nekem teljesen átlagos alkatom van, és nem is vagyok az a nagyon sármos még is nagyon szép barátnőm van ha úgy van felöltözve tipik az a pláza cicababa alkat
5/13 anonim válasza:
A pláza cica alkat lányok nagyon messze vannak a nagyon szép lany dologtól :D
6/13 anonim válasza:
Utolsó..akkor te valami nagyon fos egy plázába járhatsz :D
7/13 anonim válasza:
A baszhato csaj, jó nő az egyáltalán nem a szép lány kategória. Szerintem az a lány szép akinek az arca smink nélkül is nagyon szép és bármilyen ruhában szexi. Ezek a plazas lányok full sminkben meg alakformáló ruhakban, push up bugyival meg melltartoval egyáltalán nem szépek :D jó nők, én is dugnék velük, de nem szép lányok
8/13 anonim válasza:
4 es vagyok , azt írtam hogy nagyon szép és csak akkor pláza cicás ha úgyvan feloltozve , nem mindegy
9/13 anonim válasza:
Szóval csak az lehet nagyon szép, akit a Jóisten volt kegyes annak teremteni. Akit nem, az meg törődjön bele, nehogymár megpróbálja szebbé tenni magát plasztikával, sminkkel, edzéssel vagy bármivel. Nem, az egyen sz*rt, így járt. Kösz.
10/13 anonim válasza:
Nekem olyan testem van mint jeff seidnek es akkor van barátnőm amikor kedvem tartja :D 92 kg 8%tzs 185 cm 20/5,2 kicsit joképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!