Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak miért csak a méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak miért csak a méret fontos és sosem beszélnek az erekció erejéről?

Figyelt kérdés
Jó oké nagy lőcs, de mi van ha érintés nélkül lelankad 20 másodperc alatt? Nemjobb egy átlagos farok de áll, mint kémény a gyárban simán 5 percig és hozzányúlás nélkül?

2019. jún. 3. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 15 cm, és reggeli merevedés akár 2 órán keresztül is tarthat. Szóval van bennem potenciál!

28F

2019. jún. 4. 09:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Zeusz2426, nekem gyanús, hogy van-e 24 centis farkad. Megtennéd, hogy egy képmegosztó oldalra felteszel egy fotót róla, mellette egy vonalzóval, mérőszalaggal, collstockkal, stb.? A bizonyosság kedvéért filccel írd rá a farkadra, hogy Zeusz2426, úgy fotózd.

Többektől, akik 20 centi fölötti mérettel "bírtak" kértem már hasonlót, de még senki sem küldte el a képet. Nem értem, miért. ;-)

2019. jún. 4. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is kértem már kb. pont ezt, nekem sem írt még senki :D
2019. jún. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!