Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim piercing vélemények? Pasik, nektek bejön?
Figyelt kérdés
Persze csajok is írhatnak. Akinek van tapasztalat, mennyire fáj, mennyire jön be a pasiknak stb..2019. jún. 3. 19:57
2/11 anonim válasza:
Nem csinaltatnek magamnak sose. De ha mar bele gondolok mennyire fájdalmas lehet, borsozik a hátam.
3/11 anonim válasza:
Nekem a mellbimbómban van. Van a köldökömben, az orromban, de azok nem fájtak annyira mint a mellemben. Utána egy ideig érzékeny volt a bimbóm, de nem annyira vészesen. A legtöbb pasinak bejött akivel voltam, volt olyan akit izgatott hogy a fogával "huzogathatta". Legutóbbi szexpartnerem kicsit idegenkedett tőle, de ő is hamar "megszerette".
4/11 anonim válasza:
Nekem izgató ha mellbimboba van !
5/11 anonim válasza:
Nem jön be.
A csiklóbőrben praktikus viszont
6/11 anonim válasza:
Puncin, cicin szerintem nagyon szexi, bár függ a nőtől is.
8/11 anonim válasza:
Nekem csikló előtt tetszik, mert úgy könnyen fel lehet húzni róla a bőrt és előkerül.🙂 27f
9/11 anonim válasza:
Nem, sőt visszataszítónak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!