Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak fórumok ahol akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fórumok ahol akár direkt spriccelős lányokat lehet találni? Mennyire elterjedt ez a dolog a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Nem hallottam még sajnos olyat, hogy ismeretségi köreimben lett volna ilyen személy.. pedig nem kicsi ez a kör, rövid bulis kalandoknál sem futottam bele ilyen lányba egyszer sem sajnos.

Pedig nagyon vonz a dolog, sőt.. már lassan fizetnék is az illetőnek, csak tapasztaljam meg ezt is.

2019. jún. 2. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem "fúúúj", csak egyértelműen.
2019. jún. 12. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm, kedves utolsó hozzászóló, hogy szemléltetted, amit írtam. Na pont az ilyenek miatt hiszik azt még a 21. században is, hogy a női spricc pisi/legenda, stb. És emiatt nem mer egy lány ilyen módon elélvezni, pedig jóval erősebb orgazmus tud lenni.

Mindezt egy olyan korban, amikor már fényképet tudnak készíteni egy közelebbi fekete lyukról.

2019. jún. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!