Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mennyire ragaszkodtok ahhoz hogy a lány/nő orálisan is kényeztessen titeket?
nem akarok orális sex nélkül élni és létezni. ez csak egy kis szelete a sex örömeinek, de akkor is jó és én is jól nyalok
28f
Ragaszkodni nem szeretnék, mert ez nem feladat. Én csak úgy tudom elképzelni, ha mindketten imádjuk mindkettőt, tehát nem kell ragaszkodni hozzá és szívességként felfogni hogy hajlandó rá. Nekem ez része a vonzalomnak, és a felfogásom is olyan hogy mindenre vágyok és akarom ami neki jó. Ha ő ezzel szemben más gondolkodású, pl "nekem legyen jó, én kapjak, ha adni kell azt inkább ne, csak neki csinálom hogy ne bántsam meg" ez a hozzáállás lelomboz, elszomorít, igazából kizökkent, és nem is vagyok oda annyira érte. Érzelmileg ez a - lányoknál szerintem gyakoribb - hozzáállás velem összeegyeztethetetlen. És nem is nagy luxus ilyen gondolkodású lányt találni :))
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!