Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat céljából hol lehet ismerkedni olyan lányokkal akik szeretik a bdsm-et?
Sajnos, a kérdésre én se tudok válaszolni. Megláttam a kérdés kiírását, már rá is kattintottam, hogy válaszolok, hogy "smpixie", aztán láttam a leírásban, hogy rip, az kilőve. :D
De ha már véleményeket fejtettek ki: igen, fontos a szex. Nem "ezalapján keresek partnert", de én ki akarom próbálni a bilincset mind domináns, mindpedig alárendelt félként, és ha a lány ezeket élből elutasítaná, nem tudnék teljesen boldog lenni. Szóval, 65%-os: hadd várjam már el a páromtól, hogy az ágyban is boldoggá tudjuk egymást tenni anélkül, hogy bármelyikünknek komolyabb áldozatot kelljen hoznia. :D
Most ha totál mások vagytok szexualitás téren, az egyikőtök vagy sokmindenről lemond, vagy szakít és keres olyat, akivel jobban összeillik ezen a téren is, mégrosszabb esetben hűtlen lesz.
Fejtsétek már ki, hogy hogy értettétek a válaszomat, mert többször is elolvastam, és nem találtam meg a prűdségemre utaló jeleket. :o :D "én ki akarom próbálni a bilincset mind domináns, mindpedig alárendelt félként, és ha a lány ezeket élből elutasítaná, nem tudnék teljesen boldog lenni"
Avass már be, hogy én itt hol vagyok frigid/bigottul vallásos, kérlek. :D
Ha már teljesen offtopikoltuk a kérdést, mert egyikünk se tud normálisan válaszolni rá (XD), akkor már a vallásom: valóban a kereszténységet preferálom, de szerintem szex-dologban pont nem aszerint vagyok képes élni (szex csak házasság után) - ezzel a probléma az, hogyha ágyban nem illetek össze, és ez a nászéjszakán derül ki, az eléggé komoly probléma.
Illetve hogy miért lennék jó domina, arra is kíváncsi vagyok, ugyanis fiú vagyok, aki a lányokhoz vonzódik. :D
Az nem neked szólt, az eredeti 4-es válasz törölve lett.
Amúgy köszi az eddigi válaszokat mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!