Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komoly kapcsolat céljából hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat céljából hol lehet ismerkedni olyan lányokkal akik szeretik a bdsm-et?

Figyelt kérdés
Tudom hogy van például smpixie de nem hiszem hogy ott bárki is párkapcsolatot keresne. Már pedig jó lenne ha a kiszemelt partnerrel hasonló lenne az érdeklődési köröm szexuális téren ezért meg kéne próbálni célirányosan ismerkedni.

2019. jún. 2. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Komoly kapcsolat ami a szexualitásra épül? Remek.
2019. jún. 2. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről van szó, csak jó lenne ha ilyen téren is passzolnánk mert azért valljuk be fontos egy kapcsolatban a szexualitás is.
2019. jún. 2. 23:51
 3/10 Vree ***** válasza:
67%
1es te valami szűz vagy? :D Naná, hogy fontos a szex (és a preferencia kompatibilitás) egy kapcsolatban. Szerelmet keresel, nem egy együttlakós havert.
2019. jún. 3. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos, a kérdésre én se tudok válaszolni. Megláttam a kérdés kiírását, már rá is kattintottam, hogy válaszolok, hogy "smpixie", aztán láttam a leírásban, hogy rip, az kilőve. :D

De ha már véleményeket fejtettek ki: igen, fontos a szex. Nem "ezalapján keresek partnert", de én ki akarom próbálni a bilincset mind domináns, mindpedig alárendelt félként, és ha a lány ezeket élből elutasítaná, nem tudnék teljesen boldog lenni. Szóval, 65%-os: hadd várjam már el a páromtól, hogy az ágyban is boldoggá tudjuk egymást tenni anélkül, hogy bármelyikünknek komolyabb áldozatot kelljen hoznia. :D

Most ha totál mások vagytok szexualitás téren, az egyikőtök vagy sokmindenről lemond, vagy szakít és keres olyat, akivel jobban összeillik ezen a téren is, mégrosszabb esetben hűtlen lesz.

2019. jún. 3. 17:54
 5/10 Vree ***** válasza:
19%
4eske nem akarom a felvilágosításodra eltéríteni a topikot, de te vagy nagyon éretlenke gyerekecske vagy még, vagy valami totál frigid illető, esetleg bigottul vallásos. Azt nem értem viszont, hogy Szexualitás főtémában, fétisekkel kapcsolatos kérdés alatt miért reklámozod ezt. Akkor te azt sem érted, miért létezik ez a GYIK kategória? :D
2019. jún. 4. 02:33
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es a habitusa alapján pedig egész jó domina lehetne :D
2019. jún. 4. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Fejtsétek már ki, hogy hogy értettétek a válaszomat, mert többször is elolvastam, és nem találtam meg a prűdségemre utaló jeleket. :o :D "én ki akarom próbálni a bilincset mind domináns, mindpedig alárendelt félként, és ha a lány ezeket élből elutasítaná, nem tudnék teljesen boldog lenni"

Avass már be, hogy én itt hol vagyok frigid/bigottul vallásos, kérlek. :D

Ha már teljesen offtopikoltuk a kérdést, mert egyikünk se tud normálisan válaszolni rá (XD), akkor már a vallásom: valóban a kereszténységet preferálom, de szerintem szex-dologban pont nem aszerint vagyok képes élni (szex csak házasság után) - ezzel a probléma az, hogyha ágyban nem illetek össze, és ez a nászéjszakán derül ki, az eléggé komoly probléma.

Illetve hogy miért lennék jó domina, arra is kíváncsi vagyok, ugyanis fiú vagyok, aki a lányokhoz vonzódik. :D

2019. jún. 4. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Az nem neked szólt, az eredeti 4-es válasz törölve lett.

Amúgy köszi az eddigi válaszokat mindenkinek :)

2019. jún. 4. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Mit írt az a négyes, aki nem az a négyes? Érdekel. :D
2019. jún. 4. 19:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Be akart alázni minket :D
2019. jún. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!