Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsag miert talalni kifejezetten keves ilyen lanyt?
Lanyok velemenyere vagyok kivancsi, termeszetesen korral egyutt.
Na most nekem sokkal de sokkal vonzobb es szebbnek is talalom a szőrös vagy fazonirozott puncit mint a borotvaltat.
Iszonyatosan keves lany van aki igy meghagyja magan, igen olyan van sok aki a baratja keresere egy ido utan meghagyja, de olyan aki tegyuk fel szingli es mindennapokban es egy fazonirozott puncival vagy egy szőrössel jarkal az utcan abbol eleg keves.
Nekem is a baratnoim amikor megkertem oket akkor meghagytak a puncijukat olyanra amilyenre szerettem volna. De ezt en pl kicsit tobb ido utan mertem felhozni, nehogy valami bolondnak nezzen.
Igenyes rendezett szőrös puncirol beszelek, mielott felreertene valaki.
Kivancsi vagyok mi ennek az oka es a lanyok szeretik e ha ilyen a puncijuk vagy nem, es arra is kivancsi vagyok. Mit szolnak egy ilyen srachoz aki ezt szereti?
Koszonom a valaszaitokat
Én is csak a bikinivonalig megyek, bár tervezem hogy egyszer majd egy epilátorral nekiülök ha lesz időm.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!