Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha le kéne feküdnötök két emberrel, akik korának összege 100, hogyan választanátok meg a korukat?
Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 18:39
2/18 anonim válasza:
25 és 75 ez ígyse úgyse jönne ki jól, akkor legalább az elsőt had élvezem!
5/18 anonim válasza:
45 eves not es 55 eves ferfit valasztanek:D
6/18 anonim válasza:
50-50 vagy 45 és 55.
Benne lennék, szeretem az érett nőket.
7/18 anonim válasza:
Én is 25-75. Két 50 éves legalább olyan rossz választás, mint egy 75 éves, legalább a 25 éves még hamvas :D
23N
8/18 anonim válasza:
50-50.
Par év múlva én is annyi leszek.
Kibírnám akkor a pasit is ennyi idősen :D
9/18 anonim válasza:
Egy 1 éves kisbabával és egy 99 éves tatával.
10/18 anonim válasza:
Az ötven éves nők a legjobbak az ágyban. Nekem is olyan van. Bár nem kell mégegy, de egyértelműen 50-50 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!