Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszélgettetek tesótokkal vagy a szülőkkel a szexről? Szerintetek nem kellene családon belül többet beszélgetni erről?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 13:09
1/8 anonim válasza:
mi nem beszélgettünk soha a hugommal erről, mi inkább csináltuk. ;)
2/8 anonim válasza:
Mi beszélgetünk róla néha. Apammal mondjuk soha, de ez szerintem érthető. Szerintem mindenkinek mások az igényei hogy mennyit beszélne erről a csaladban.18l
4/8 anonim válasza:
Miért ne kellene? Nem tilos és senki nem tiltja. Én bárkivel elbeszélgetek magáról a témáról de a szexuális vágyaimat nem teregetem ki. Azért az már gáz ha közlöm anyámmal hogy így meg úgy csináltuk :D
5/8 anonim válasza:
Persze,és ki is próbáljuk,bemutatjuk egymásnak a dolgokat.
6/8 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek róla, akár családon belül is, és szerencsére a szüleim is ilyenek. Mármint nem arról hogy milyen pózban csinálom a pasimmal, hanem hogy pl milyen betegségek vannak.
Van egy ikertesóm, ő fiú, de vele is nagyon jól el lehet erről beszélgetni.
18/L
7/8 anonim válasza:
Engem a szüleim vilagositottak fel meg kiskoromban, barmit kérdeztem mindenre válaszoltak. Nagyon nyitottak voltak es nalunk ez nem volt tabu téma. Miután elkezdtem szexuális életet élni rendszeresen beszélgettünk errol anyukámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!