Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kapcsolatban szeretőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolatban szeretőt tartanak, gondoltak már arra, hogy másnak egy partner se jut, nemhogy kettő?

Figyelt kérdés
Nyilván mikor két kapcsolatban lévő ember a kapcsolaton kívül hál, akkor mégsem a szinglitől veszik el a partnert, de mégis választhatna szeretőnek szinglit, hogy kiegyenlítettebb legyen a szex eloszlása.
2019. máj. 30. 09:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Úristen.... XD

Ezen nevettem egy jót, köszi!

2019. máj. 30. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Akinek több is jut, az nem olyan elől veszi el, akinek amúgy egy sem jutna.

A szeretői viszonyok pedig az esetek döntő többségében pont azért alakulnak ki, mert az adott párkapcsolatában valami nem OK az érintettnek.

2019. máj. 30. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát bocs!

1. Nem hálni szoktam, hanem szexelni.

2. Nem veszem el senki elől.

3. Szerezd meg!

2019. máj. 30. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Na ez az utolsó szempont , vagy egyáltalán senkit nem érdekel hogy te milyen mamlasz vagy.

Majd én azért ne szexeljek hogy neked is jusson???

Ember , te magadnál vagy?

Ha így állsz hozzá neked a büdös életben nem lesz nőd.

2019. máj. 30. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont leszarják, hogy te béna vagy és szűz. Attól, higy neki nincs szeretője, neked sem lesz.
2019. máj. 30. 11:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól h egy kapcsolat mellett szeretőt tart vki az nem azt jelenti h mástól elveszi a szex lehetőségét. Arról senki sem tehet h vannak olyan emberek akik nem tudnak nyitni a másik nem felé, és mindenkit okolnak csak magukat nem.

Ne filozofálj ennyit, hanem keress magadnak vkit,és ne azzal törődj h vki tart e szeretőt vagy sem!

L

2019. máj. 30. 11:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Én szingli voltam amikor szerető lettem,de nyugi csináltuk már hármasban is,tehát két pasi lett boldog.
2019. máj. 30. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Mèg mi mindenre akarod rá fogni hogy miért nincs barátnőd?!

Keresed a gàzabbnál gázabb kifogàsokat.

Benned természetesen úgy sincs semmi hiba 😂

2019. máj. 30. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő nem jön össze szeretőként egy kapcsolatban levő férfivel attól még nem fog veled vagy más hasonló nyafogóssal összejönni. Mert a foglalt pasival is azért jön össze mert bejön neki, mert vonzónak tálalja. Ha pedig Te nem vagy az neki akkor inkább nem lesz senkije. Vagyis neked attól nem jut nő mert nem fognak a nők tömegesen a töketlenekre ugrani attól, hogy a tökösek már foglaltak. Valamire való nő inkább marad egyedül amíg talál olyat aki kell neki.

Te összejönnél egy téged taszító növel csak mert nem akad aki tetszene? Nem hinném. Így vannak a nők is.

2019. máj. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!