Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy lány rúdtáncol?
Mármint nem bárokban, és nem is sportszerűen, de oktatóval, csak hobbiból.
Volt egy pár pasi, akivel ez beszélgetés során felmerült, és nem tudtam/nehezen tudtam megmagyarázni neki hogy rúdtáncolni nem csak bárokban lehet. Kb mindenki azt hitte hogy bárokban vetkőzök, hiába magyaráztam hogy ez azért eléggé más. Soha nem vetkőztem tánc közben nyilvánosan, maximum a páromnak..
Van egy ismerősöm, (már akkor is nagyon vonzott, amikor még teljesen hétköznapi foglalkozása volt) akinek rúdtánc Stúdiója van, ő az egyik oktató. Nagyon izgató tud lenni és igen, ahogy Te is írtad, ez a rúdtánc nem az a rúdtánc.
Szóval semmi kivetnivaló nincs benne, ha kedved van hozzá csináld a saját örömödre és ne foglalkozz a hülyék véleményével.
“Nem is érdemes vele foglalkozni”
Az átlag embernek a bárban lévő rúdtánc jut eszébe, nem azért, mert hülye lenne,hanem egyszerüen mert sosem ásta bele magát a témába. Úgyhogy szerintem mielött nem foglalkozol vele,érdemesebb azért felvilágosítani.
Am én nem gondolok semmi rosszat róla.
Pont úgy érintene mint mindenféle más tánc: totálisan értelmezhetetlen és értelmetlennek tűnik számomra. Plusz lotyó hajlamúnak gondolnálak... ami bejön, csak kapcsolatra nem kellenél.
Ne tessék megsértődni, őszintén megválaszoltam a kérdésedet.
Minek foglalkozol idióta, prolikkal?
És ne azt mond, hogy rúdtáncolsz, hanem, hogy SPORTrúdtáncolsz. Ha ebből nem ért, hagyod ott. Nem kell neked idiótákkal lenned, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!