Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltkor egy bevásárlás során nagyon megnézett egy 40+os pasi aki ráadásul irtó helyes volt. Normális ha azóta rá gondolok és arra hogy milyen lenne tőlem jóval idősebbel a szex? 19/L
EZt már elszalajtottad.
De ne azzal foglalkozz hogy más mit mond , ha neked tetszik akkor mindent bele.
Persze, normális hogy kb. állatként működsz, és ha meglatsz egy férfit akkor már meg vagy őrülve azért hogy megdugjon. Az emberek többsége ilyen, de azért van egy pár normális közösség akik maradtak annál hogy érzelmileg is kapcsolódnak a másikra, és nem csak a primitív ösztöneiket elégítik ki.
Bocs, véletlen a nyáladzásotok közepette pár értelmes mondatot is írtam, inkább pontozzatok le, maradjunk a fogyi szintnél: Juj dejo a pina huu de jó dugni valami jó szaftos punat huhu gáz ha azt képzelem el egész nap milyen szét dugni mindent meg leszopni mindent hehehehe
Én is kipróbàlnàm egy közel 30 éves pasival, normàlis szerintem.
Van párom, szóval nem kell privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!