Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez normális? 23N
Sziasztok, arról van szó, hogy az új barátommal 2 hónapja vagyunk együtt és valamit nem igazán értek a szexben.
Minden tökéletesen működik, ezzel nincs is semmi probléma, hanem amikor elmegy gumiban, akkor csak annyi, hogy lecserélni a gumit és rögtön ugyanúgy tudja folytatni tovább. Vagy ha a számban megy el, akkor utána gumit húz rögtön és behatol. Tehát nem lankad neki egyáltalán, és ezt meg szokta csinálni akár 2-3-szor is egymás után.
Előtte 2 barátom volt, mindkettőjüknél az elvélvezés után kidőltek és már nem állt fel nekik újra, maximum csak órákkal utána.
Ezért vagyok arra kiváncsi, hogy másoknál is van ilyen, vagy esetleg gyanakodjak arra, hogy valami potencianövelőt szed?
Ő 31 éves egyébként és annyit kell még tudni, hogy az eddigi 2 barátomhoz képest jóval sportosabb, atletikusabb alkatú, lehet hogy ezzel van összefüggésben?
Ha ugyanolyan merev és kemény marad:
Nem élvezett el
Potencianövelőt szed
Nekem is volt olyan hogy hamarosan felállt, de nem marad ugyanolyan kemény és kellett 2-4 perc regenerálódás.
A 8-as válaszadó vagyok, látod már jönnek is a hitetlenkedő kommentek.. :)
Miért nem tudjátok elképzelni hogy a több milliárd emberből van akinél igenis így működik?
Utolsó, garantálhatom neked hogy nem szed semmit az én férjem sem, és ugyanolyan kemény marad, elélvezett pedig, sperma is jön szóval szemmel látható "bizonyíték" van nem megjátssza, nem kell pár perc szünet sem, és tudja folytatni.
Mint írtam nem minden egyes alkalommal van ez így, de előfordul többször is, szerintem semmi furcsa nincsen benne, nem vagyunk egyformák.
28/N
Kedvfüggő.
Nálunk is van ilyen, de ha fáradt, akkor az első után annyi. Ha kipihent, akkor simán bírja a 4et is.
Az genetika kérdése, h kinek mennyi regenerálódás kell a következő menethez.
Szerepet játszik benne az életkor, sport, étkezés, életmód, de csak kis mértékben. A sportolóknak általában annyi előnyük van, h kevésbé fáradnak el, de ahhoz semmi köze, h lelankad e élvezés után v sem.
Az életkor előrehaladtával szintén csökken az esélye az egymás utáni több menetnek, de az egészségtelen életmód is ront a helyzeten.
Ugyan úgy pl a sperma mennyisége is genetika függő, hiába teszik fel többen a kérdést, h hogyan lehet több spermájuk...sehogy. Se sportolással, se étkezéssel, semmivel nem tudja befolyásolni, h több termelődjön.
Aki szüzen hal meg annak nem természetes. De valójában az. Sok gyakorlás, sport, egy jó nő. Nem nagy dolog. Ez...
Ez olyan hogy ha valaki izmosabb a másiknál akkor már kokszol. Egyből gyanusitani a rossz dologgal mert saját maguk nem képesek rá akkor más se. Aaa dehogy. El vagytok tajolva.
Igenis van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!