Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint szexmániás vagyok?!
Heti 1 alkalommal talalálkozunk, akkor sem mindig van szex. Én sosem élveztem el eddig, Ő mindig. Aztmondta hogy szexmániás vagyok. Folyamatosan kívánom Őt. Lehet ez azért mert fel sem izgat csak beteszi és ebből áll az aktus?
20/L 23/F
Heti 1 és Te vagy a szexmániás? Na, ne röhögtessen a pasid!
Ha ennyire önző amúgy a helyedben elgondolkoznék, hogy miért vagyok vele.
Nyilván emiatt van... próbáljátok ki hogy ő sem megy el szex végén, aztán akkor ne félj ő is kívánni fog utána is...
Beszélj vele, hogy ez így nem jó, mond el neki mit szeretsz, próbálja elnyújtani, vagy segíts, hogy mit csináljon másképp. Ha beszélgetés után sem erőlteti meg magát, akkor amit ajánlati tudok, az egy új pasi.
27F
Mégis mi a fenét kivansz benne?
Őszintén..
Inkább csak szeretnél már kielégülni.
Igen, az izgatás hiánya miatt lehet!
Beszélgess el vele!
Kutyából nem lesz szalonna, ez a pasi nem fog megváltozni. Téged csak egy szexbabának néz akibe jó ha beleveri.
És még téged hibáztat.
Keress egy olyan férfit (ne pasit) aki szeret, figyelmes veled, odaadó és önzetlen. És rendelkezik szexuális kultúrával.
Ha normálisan meg leszel baszva akkor fogod értékelni a különbséget pasi és férfi között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!