Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy fiú tapasztalatlan a szexben?
Figyelt kérdés
Nekem még nem sok szexben volt részem, sajnos. Pedig már illene tapasztaltabbnak lennem. Volt olyan szexkapcsolatom ami emiatt ért véget, vagyis el sem kezdődött emiatt. Kicsit félek ha barátnőm lesz akkor dehogy emiatt legyen vége.
22 éves vagyok, ciki ennyi idősen tapasztalatlannak lennem? Nyalni sem tudok jól:/
2019. máj. 28. 21:28
1/2 anonim válasza:
A gáz az hogy te ha nem lennél lusta nem kérdeztél volna feleslegesen!!! Mivel szerintem százmillió ilyen kérdés van itt, amelyben minden korábbi válasz benne van.
2/2 anonim válasza:
Nyugi senki nem születik Casanovanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!