Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Szerintetek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek ez normális? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval tegnap este az unokahúgommal elmentünk buliba, együtt jöttünk haza, együtt aludtunk (ilyen gyakran előfordul, nincs vendégágy). Sosem tekintettünk úgy egymásra, elvégre csak a rokonom, még hasonlítunk is egymásra. Ma reggel azonban arra ébredtem, hogy a farkamat simogatja, húzogatja, én továbbra is alvást színleltem. A végén elélveztem, de nem nyitottam ki a szemem; közben az unokahúgom "eltávolította a nyomokat". Ezután kb 1 óra múlva felkeltünk rendesen, ő is úgy tett, mintha semmi sem történt volna, a napi programomat kérdezgette. Szerintetek ez normális? Bejöhetek neki vagy csak kíváncsi volt? Én rosszul érzem magam, hiszen csak az unokatesóm...

F22 és L22

2019. máj. 28. 10:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csoda, hogy csak kézzel csinálta :D
2019. máj. 28. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

szerintem nem kéne ezen ennyit rugózni. nincsenek érzemek, csak testi vágyak. sokan túlértékelik ezt az egész szex dolgot.

ez csak szex. mi van abban, ha csináljátok? én is rendszeresen csináloma hugommal. nem gyereket nemzetek, csak élvezitek egymás társaságát. és pont. nincsa bban semmi rossz.

2019. máj. 28. 11:50
 13/18 A kérdező kommentje:
# a húgoddal? A szüleitek nem testvérek véletlen?
2019. máj. 28. 11:51
 14/18 anonim ***** válasza:

aki hagyta hogy az uncsitesója kiverje neki mert félt rászólni, az ne hápogjon. :P

ugyan úgy izgatja a te fantázádat is a dolog. minél előbb bevallod magadnak, annál hamarabb túl lehet lendülni ezen a témán. :P

2019. máj. 28. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, te lány vagy? :D
2019. máj. 28. 12:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy bejönne Neked, mint nő, ha nem lenne a rokonod?

Arra tippelek, hogy Te bejössz neki, vagy csak poénból verte volna ki a farkadat? A helyedben a legközelebbi buli után beszélnék vele erről. (és lehet nullázni, de ha kölcsönösen bejöttök egymásnak, és egyikteknek sincs kapcsolata én simán lefeküdnék vele a helyedben)

2019. máj. 28. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Olvasom a kommenteket és nem hiszem el , hogy 10 ből 7nek teljesen normális és elfogadott ha megdugja a tesót anyut aput nagynénit. .. Ez most komoly ? Mi a szent szar?? Úgy látom , hogy a mai világban már simán benne van a pakliban , hogy akivel megismerkedem az előtte épp a húgát rendezte el vagy a kutyáját?

Ezt mondom úgy , hogy nem vagyok prűd. ..Sőt. de ez kibacca a biztosítékot.

2019. máj. 28. 16:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Délután beszéltem vele erről. Azt mondta, hogy volt még benne alkohol és hogy most tart ott a ciklusa, hogy... Értitek, hogy kancás. Bocsánatot kért, megígérte, hogy több ilyen nem lesz, talán én reagáltam túl.
2019. máj. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!