Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szavazófülkében hogyan oldottátok meg a maszturbálást?
Figyelt kérdés
Én próbáltam, de túl rövid a függöny, meg be se lehet rendesen húzni. Ráadásul nincs is annyi idő, hogy elélvezzek, mert várnak, hogy kijöjjek, meg ugye a hangok is...
Akik olyan képet készítenek, hogy spermás szavazólap a szavazófülkében, meg rajta a péniszük is, hogyan csinálják?
2019. máj. 26. 19:17
2/8 anonim válasza:
Sehogy, normális ember nem maszturbál ilyen helyeken...
3/8 anonim válasza:
Ödönke a szavazófülkében maszturbál, és ráveri a szavazólapra.
Ödönke egy idióta.
Ne legyél olyan, mint Ödönke.
4/8 anonim válasza:
Mert otthon nagyon nehéz lehet nyomtatni egy szavazólapot és ráverni ugye? :D Olyan képet láttál már, hogy az anyagos szavazólap és a fülke is látszik? Naugye
6/8 anonim válasza:
Indulás előtt kétszer kivertem, hogy olyan kevés jöjjön ki, hogy pont rá tudjam ikszelni az ondót a karikára.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Valaki komolyan gondolta az O1G-t:D
Viccen kívül, szerintem 5 percnél tovább már gyanús, ha valaki bent szöszmötöl. Inkább kezdj el masztizni az odavezető úton, és a csúcspont előtt pár másodperccel add le a személyidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!