Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szexelni a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 35 évesek vagyunk (én vagyok a férfi), a párommal 12 éve vagyunk együtt, egyetemista korunk óta.

A kapcsolatunk első időszakában a napi 2 volt az átlagos szeretkezések száma.

Egy ideje már nagyon lecsökkentek az együttlétek számai (kb havi 1), gyakran elutasító velem, különböző kifogásokkal szerel le.

Amikor együtt vagyunk, akkor viszont élvezi a szexet, orgazmusa mindig van, általában 1-nél több.

Szeretjük egymást, ő is szeret, ebben biztos vagyok. És abban is, hogy nincs rajtam kívül senkije.

Fogamzásgátlót nem szed. Én nem híztam el, nem lettem igénytelen, stb.

A szexuális együttlétek számától eltekintve, nincs probléma a párkapcsolatunkkal.

Elhagyni nem akarom, mert tényleg szeretem és az életünket is már együtt építettük fel.

Mit javasoltok, hogy tudnám elérni, hogy újra jobban kívánja a szexet és mondjuk egy heti 2-3 azért meglegyen?

2019. máj. 26. 08:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6 # vagyok.

Szervezd meg a hatterben.

Konkret ötlettel nem állhatok elő.

Mivel sem az anyagi, sem az erdrklődesi körözöket nem ismerem !

Nem tudom mennyire vagytok nyitottak bavállalósak.

Neked kell tudni parod vagy te mire izgultok !,

Lepd meg egy szextarsassal !

Nálunk nőknel a nem sem mindig nem :D

Max zavarunkban.

Szégyenünkben mondjuk ezt !

En azt gondolom ha mindkettő fel nyitott arra , hogy feldobjatok a napjaitokat akkor működhet !

Manapsag annyira sokan vagdalkoznak a vállj el, van valaki a háttérbennel.

De kiszállni a legkönnyebb !

Megmenteni küzdeni ha van miert erdemesebb :)

2019. máj. 26. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Szinte minden kapcsolatban borítékolható, hogy eljön a nő libidóvesztése. Valójában azonban nem a libidó csökken, csak a kedve, a hangulata. Sokszor leírtam már; etológusok szerint a férfi agyában 4x akkora területet foglalnak el a faj-, mint a létfenntartási funkciók. A nők esetében ez az arány fordított. Ezért nekik nem jut eszébe átlag 17 mp-enként a szex, mint nekünk. Ha sok évnyi együttélés után is naponta szeretkezni akarunk a párunkkal, ahhoz nekünk kell meghozni a kedvét. Naponta! Egy-egy ölelés napközben, intimitás, ami nem torkollik minden esetben szexbe, egy-egy bók, az erogén zónák véletlenszerű érintése, stb. És még valami; az akció utáni UTÓJÁTÉK! Ami levezeti a felkorbácsolt érzékiséget, és ami érezteti a nővel, hogy nem csak "arra" kellett. Summa summarum, ha király akarsz lenni, ahhoz előbb a kedvesedet kell királynővé tenned.
2019. máj. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!