Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni a párom?
Sziasztok, 35 évesek vagyunk (én vagyok a férfi), a párommal 12 éve vagyunk együtt, egyetemista korunk óta.
A kapcsolatunk első időszakában a napi 2 volt az átlagos szeretkezések száma.
Egy ideje már nagyon lecsökkentek az együttlétek számai (kb havi 1), gyakran elutasító velem, különböző kifogásokkal szerel le.
Amikor együtt vagyunk, akkor viszont élvezi a szexet, orgazmusa mindig van, általában 1-nél több.
Szeretjük egymást, ő is szeret, ebben biztos vagyok. És abban is, hogy nincs rajtam kívül senkije.
Fogamzásgátlót nem szed. Én nem híztam el, nem lettem igénytelen, stb.
A szexuális együttlétek számától eltekintve, nincs probléma a párkapcsolatunkkal.
Elhagyni nem akarom, mert tényleg szeretem és az életünket is már együtt építettük fel.
Mit javasoltok, hogy tudnám elérni, hogy újra jobban kívánja a szexet és mondjuk egy heti 2-3 azért meglegyen?
6 # vagyok.
Szervezd meg a hatterben.
Konkret ötlettel nem állhatok elő.
Mivel sem az anyagi, sem az erdrklődesi körözöket nem ismerem !
Nem tudom mennyire vagytok nyitottak bavállalósak.
Neked kell tudni parod vagy te mire izgultok !,
Lepd meg egy szextarsassal !
Nálunk nőknel a nem sem mindig nem :D
Max zavarunkban.
Szégyenünkben mondjuk ezt !
En azt gondolom ha mindkettő fel nyitott arra , hogy feldobjatok a napjaitokat akkor működhet !
Manapsag annyira sokan vagdalkoznak a vállj el, van valaki a háttérbennel.
De kiszállni a legkönnyebb !
Megmenteni küzdeni ha van miert erdemesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!