Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb nőknek miért mindig a nagydarab, tetovált bűnözők jönnek be?
Elég elmenni bármelyik plázába, vagy sétálni a belvárosban. A 10/10-es nők szinte kivétel nélkül a fent említett típus oldalán vannak.
Az ilyen magamfajta diplomás, öltönyös "jófiúknak" meg maradnak az örökös közepes nők.
Gondolom menőzni akarnak...
Nyugi, nekünk közepes nőknek jók a magadfajta közepes pasik is.
Azért, mert te gyik-en rinyálsz, ők meg még hírből sem hallottak erről az oldalról.
Egyébként szerintem örülnél te annak az örökös közepes nőnek. Értékeld át a prioritásaidat! (27f)
Engem is elég jó nőnek mondanak, és nekem is egy tetovált, magas, "nagydarab" pasi a barátom. Ő nem az a hatalmas pasi, de olyan sportot űz ami miatt kell hogy legyen "kiállása"
Amúgy nekem az jön be, hogy itt vagyok én kb 175cm,sportosabb alkatú lány, a pasim meg olyan 195cm, kidolgozott testű. Szóval jó ölelni, szexben is tetszik a felállás stb..
Meg van benne egy kis "rosszfiús" beütés:D
A többi nőt nem tudom, csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Lehet az az indokuk ami nálam, lehet hogy teljesen más.
Az én pasim is diplomás, öltönyös pasi, mégis vele vagyok, pedig engem kifejezetten szépnek mondanak(nem egóból)
Szeretem benne hogy van tekintélye, tudja mit akar elérni az életben stb.. De mondjuk ha ő látna egy ilyet a plázában,(nem jár plázába) nem is menne fel önbizalomhiányosan a gyk-ra nyávogni.
A pasimnak is van tetkója, ráadásul nem is kicsi(kb az egész bal alkarján végigfut)
Amúgy attól hogy diplomás vagy, nem leszel nagyobb ember a csajok szemében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!