Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mutassam meg a baratomnak? /L
Figyelt kérdés
Nem reg megtudtam hogy a baratomnak cuckold fetise van, de o nem tudja hogy en tudok rola, viszont biztosra tudom hogy az van neki. Ezert hogy vigyek valami izgalmat a szexualis eletunkbe, tegnap a tudtán kivul lefekudtem valaki mással, és le videoztam az egeszet. Meg szeretnem mutatni majd neki, de nem tudom hogy mikor es hogyan lenne a legjobb.. szerintetek mit csinaljak?2019. máj. 25. 12:46
2/11 anonim válasza:
És mivan ha tévedtél? Okvetlenül oszd meg velünk a reakcióját. :D
4/11 anonim válasza:
Az hogy te lefeküdtél valakivel,és felvetted az nem ugyan az mint ha ezt ő magától csinálná!
Ezt benézted és mondhatni csak hülyét csináltál magadból mert ez csak egy kamerás megcsalás!
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés.
Nem hiszem el, hogy ennyire hülye legyen valaki.
7/11 kisördög1 válasza:
Szerintem ne mond el hogy más is megdugott, inkább dobd fel neki az ötletet és látni fogod hogy reagál
8/11 anonim válasza:
Gratulálok! Elég nagy baj van nálad fejben.
9/11 anonim válasza:
Ne a felvétel lejátszásával kezdj neki, inkább ecseteld hogy egy csomó pasi mennyire oda van érted, aztán ha nem lesz ideges elárulhatod hogy ez neked tetszik.
10/11 anonim válasza:
Naaaaaaa!!! Mondj már valamit!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!