Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha 44 éves férfinak, a középiskolás lányok jönnek be nagyon?
Leginkább ez tükrözi az én véleményem:
Minden relatív.. S az aktuális korszellem is meghatározó lásd ókori görögök .. de itt már inkább tini lányokról beszélünk S a mai lányok is hamarabb érnek de mindenki szíve joga eldönteni mit szeret nyílván ez mindenkinél kicsit más. Ez az élet szépsége nehogy már mások véleménye határozza meg a gondolkodásmódom nyílván vannak felületes szabályok amiket kellenek de nem robotok vagyunk ... Más rész no game no life a japánoknál keményen ott van a loli kultusz ... Másrészt az emberek többsége beáll a sorba mint a bírka ezáltal nem többek biorobotoonál és csak a megrögzött idézőjeled normákat ismételgetik mint egy papagály nehogy más szabja meg h én mit szeretnék még mit nem nyílván törvényes keretek közt. De mindenki legyen önmaga szeressen amit szeret de módjával.Nekem is a fiatal lányok tetszenek az idősebbek nem is érdekelnek amíg valami mindkét félnek jó addig nincs gond. De itt nagyon keverdnek a fogalmak a közép iskolás lányok bőven tinilányok testileg szinte felnőttek S náluk már a rokonok is dolgoznak S őket se kell ám félteni...
Szerintem a férfiak többsége igen is vonzódik a fiatal lányok hoz de ez logikus is szerintem.De nyílván eltérnek a vélemények mert nem egyformák az emberek. De aki gazdag vagy megteheti előszeretettel keresi fiatal lányok társaságát mivel nők szépsége elég törékeny aki még érzékeny az esztétikàra akkarva akkarlatlan a fiatalokat keresi az emberben a szépre való törekvés alap érzés de a szépség nem feltétlen csak külsőségekről szól de fontos része...De szubilyektîv az egész
Azért a kis csajok is elég kihívóak tudnak lenni ...a férfiak meg férfiak van egy biológiai programjuk tudat alatt szimetria szépség fiatalság s ez keveredik az aktuális korszelemmel ... De a görögöknél az ilyen tizenéves lányokkal való házasság sem volt elitélendő mint ahogy a biszexualitás sem az meg hogy ez jó vagy nem az relatív néző pont kérdése ...
Attól függ. A 18 és a 20 éves is lehet középiskolás :D
Ha 18 felett van, az legyen a kettejük dolga, bár 10 év műlva 28 évesen az 54 éves farkat szopni, meg mire felállítod.. Hát sok sikert :D
Ha a 18 év alattiak tetszenek, akkor viszont beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!