Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres anális szexnek lehet látható nyoma, amit orvos észrevesz mondjuk nőgyógyászati vizsgálatnál?
:-)))
Szólj, ha megun a barátod, análmániás vagyok!
Dehogy veszi észre. Az a záróizom feladata, hogy kitáguljon meg összehúzódjon. És nagyon izgató. A sok szopás után sem áll senki szája az o betűre...
Nyugi.
F, 36
3-as!
Hidd el, ez egyénfüggő. Mint ha azt gondolnánk, a tágabb nunijú csajokat többen használták. Nem, nem ilyen egyszerű ez sem. Pedig én nagyon popsimániás vagyok!
A kettes.
Nem, ez nem egyénfüggő, hanem ez a vegetatív idegrendszer "átprogramozásának" köszönhető. A végbélnyílást két izomgyűrű védi, az egyiket tudjuk irányítani, a másik irányítását viszont a vegetatív idegrendszer végzi. Alapesetben ez a gyűrű összehúzódik, ha kívülről történik a behatolás. Az "átprogramozás" gyakorlatilag annyiból áll, hogy a rendszeres behatolás hatására a vegetatív idegrendszer már nem akarja zárva tartani a nyílást, hanem pont, hogy elernyeszti az izmot ilyenkor.
Egyébként ezt egy orvos mondta, szóval nem a saját teóriámat vázoltam most fel.
"Ha le akarja tesztelni"
Mégis mi a tökömért akarná egy nőgyógyász letesztelni, hogy a páciense rendszeresen csinálja seggbe vagy nem? Úgy gondoltad, hogy kíváncsiságból felnyomja egy ujját, hogy meg tudja, hgoy vajon az illető engedi-e seggbe? :DDD Mi köze van az análnak a nőgyógyászati vizsgálathoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!