Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előjátékkor elélvezhetek szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előjátékkor elélvezhetek szex előtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 eves srac vagyok, most lesz egy idősebb tapasztalt csajjal akció :D csak nekem még nem volt orális szexben sem részem, hogy az ciki lenne mikor kényeztetjük egymást és elélveznék, vagy ez normális hogy valakik addig kényeztetik egymást? Lehet hülye a kérdés, de nézzétek el nekem :D

2019. máj. 22. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tudod, hogy menni fog másodjára is, akkor szerintem nyugodtan. ;)
2019. máj. 22. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megeshet, hogy eldurransz (közben nyugodtan lehet ám egyébként kommunikálni, hogy ha így folytatja akkor mindjárt elmész). Nem szégyen, de ha ilyen történne, akkor nem lefagysz meg cikiskedsz, hanem nekiesel szájjal viszonozni. Aztán meg még fiatal vagy, simán lesz második kör.
2019. máj. 22. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor élvezz el előjáték közben, ha biztos vagy benne, hogy képes vagy második menetre. Sokszor azt hiheti az ember, hogy naná, persze, 5 menetre is képes lennék, aztán az elélvezés után hirtelen nagyon megcsappan a libidó.

Én első alkalomra inkább azt javasolnám, hogy előjáték közben inkább te kényeztesd a nőt, ő csak éppen állítson fel, aztán inkább a szex közben élvezz el.

Egyébként ez a megnevezés, hogy előjáték, sem teljesen helytálló. Szex közben is vissza lehet térni az orális szexre, ujjazásra, farokhúzogatásra, semmi sincs megtiltva. Amit csak élveztek.

2019. máj. 22. 16:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld like :D egyébként, nekem nem szokott leállni a rendszer, elélvezek kis pihi és mehet ugyan úgy tovább, csak masztinál picit tovább bírom ez által :)
2019. máj. 22. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a hülyeséget válaszolók.

Persze majd előtte el kezd agyalni, hogy : jaaaj, fog e menni másodszorra is vagy nem, ajaj elmehetek, vagy inkább ne, nem isi tudom stb stb. Ez úgy hülyeség ahogy van.

Tehát hagyd úgy történjen minden ahogy van, nem kell forgatókönyveket ABCD pontokat kitalálni.

Egy dolgot tegyél :

Viselkedj természetesen, ne agyalj, ne filózz, menj el ha jön az érzés, kényeztesd a lányt jó sokáig, hogy tépje szét a kispárnát az élvezettől. Ha ez bekövetkezik, nyertél, mert biztosan akarja majd holnap is.

Ha elmentél jó gyorsan, egy dolog a fontos : ne ugrj ki az ágyból, hanem bújj oda a lányhoz. Izgasd te szanaszéjjel őt, nyald, ujjazd, de atomfinoman lassan, akár félóráig is.

Ha olyan a lány, hogy simán orállal kicsinált téged az elején, be fogja kapni simán mégegyszer, ha dugni is akar, és megoldja hogy újból álljon a cerka.

Ne magaddal foglalkozz hogy : jaj mi lesz.

Hanem csak a csajjal, hogy ő szanaszéjjel élvezze a buksiját, mert akkor lesz folytatás.

Ha ezt nem teszed, akkor valszeg nem fog holnap is kivánni meg holnapután is.

Sok sikert és ne agyalj, hanem nyalj !!!

(és alapigazság : dugni minden him tud, mert felállt a farka, de élményt-élvezetet adni egy NŐ-nek, na azt kevesen tudnak, mert agyban nem áll fel nekik :-)

Majd ha ő is elment

2019. máj. 23. 05:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egyértelműen fontosabb nekem az hogy őt kényeztessem mint hogy ő engem, alig várom már szétszedjem😁
2019. máj. 23. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a csaj aki ezen kiakad, az nem elég intelligens (talán még nem), de megkockáztatom, hogy lelketlen is.

Ez pl egy atomjó szűrő :-) Ha megjegyzéseket tesz rád a csaj, akkor kuka, legalábbis nálam igy volt.

Régen volt egy bnőm, aki az ágybakerülésünkkor közölte, hogy : jaaaaj, hát neked nem is szőrös a mellkasod, ha ezt tudtam volna ?

Erre én : hát látod hogy nem az, és ?

És fogtam magam, felkeltem az ágyából, felöltöztem és elmentem haza, de azonnal.

2019. máj. 25. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!