Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strapon kedvelő lányok, izgat titeket, hogy pasit is megdugjatok vagy csak lánynak raknátok be?
Csak lánynak raknám be.
Egy férfinek nem szeretném sztem az elég férfiatlan számomra ha látom h a pasi az én szerepemet játsza, és pucsít. Azt hagyja meg nekem.
L
Mi a furcsa a magas izmos, meg a nagydarab kanyok pukiszurizásába sztrapponnal? Melegeknél ugyanúgy megy a téma, csak ott igazi lőccsel.
Lányokat nem izgatja, a műanyag sztrapponba nincsenek idegek.
nem mondanám magam "kedvelőnek", egyszer próbáltuk. amúgy izgalmas volt de inkább a szerepcsere miatt. kicsit kipróbálhattam h milyen lehet férfinak lenni. de ennyi. ő jobban élvezte a dolgot.
egyébként szerintem valahol az is jelzi egy kapcsolat komolyságát, h egy pár ki tud ilyet próbálni, és most inkább a szerepcsere spirituális oldalára gondolok, anélkül h azon aggódna h ez nem elég férfias (nyilván nem az), vagy h b . zis (mondjuk ez meg inkább butaságra vall), meg h le tudja vetkőzni az előítéleteket, tabukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!