Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik senkinek a tű magassarkú? N
nekem nagyon tetszik, ha egy n ilyet hord!
budapesti férfi
Nem azért, de nekem kifejezetten tetszik ha egy nő magassarkút visel.Mindig felfigyelek már csak ha hangjára is. :)
Próbálom a barátnőm is rábeszélni erre, csak neki a lábai nem igazán bírjàk.Így nem is nagyon erőltetem.
Hord csak nyugodtan. ;)
Én is nő vagyok, de egyetértek, szerintem is nagyon elegáns hatást tud kelteni egy szép tűsarkú cipő. Még a "sima", vastagabb sarkú cipőkhöz képest is szemmel látható a különbség: a legszebb tartást és a legkecsesebb járást általában azok a cipők biztosítják, amiknek a sarka nemcsak magas, hanem kimondottan vékony is.
Ettől függetlenül azért én hordani biztosan nem szeretnék mindig csak ilyet, mert hosszú távon elég fárasztó tud lenni: a folyamatos egyensúlyozás miatt is, meg persze azért, mert végig a lábujjhegyeden közlekedsz gyakorlatilag. De azért szerencsére vannak olyan különlegesebb alkalmak, amikor a tűsarkú cipő elkerülhetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!