Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokjak le a vízsugaras masztiról? 4-5 éve csinálom, mástól sajnos nem tudtam elélvezni. Volt hogy 2 hétig nem csináltam, akkor sem tudtam máshogy eljutni a csúcsra.
Ez inkább szexualitás kategória.
Gondolom lány vagy, talán 14 éves...:D
Nyugi majd jön 1 srác, szerelembe esel és leszoksz a zuhanyrózsáról.
"Miért kell leszokni ha egyszer jó? Gondolom lány vagy, nekem ffként is bejön. Egy a sok lehetőségből."
Azért, mert neki ez nem "egy a sok lehetöségböl", hanem az EGYETLEN számára!
ha már évek óta csinálod, akkor ne csodálkozz, hogy csak az ilyen erős inger juttat el a csúcsra, sajnos hónapokig kell letenned, hogy javuljon a helyzet
esetleg kipróbálhatsz más dolgokat is, de enyhíteni kellene az ingereken
Megfelelő partnerrel lesznek még meglepetések az életben. Nem baj ha a pasid nem juttat el a csúcsra... ;) Csináljátok zuhanyzóban.
Egyébiránt igaza van annak aki azt mondta hónapokra kell abba hagynod, én azt mondom örökre. Mert ha sikerül másképp, nem fog többet már vonzani ez a lehetőség... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!