Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem egy nő sem akar majd gyereket emiatt?
Sok nőnek az a vonzó ha egy férfi sok nőnek bejön, sok nővel szexelt, és fiatalon vesztette el. Elvileg a nők ösztönösen ilyen férfit keresnek apukának.
Én nem ilyen vagyok, nem fiatalon vesztettem el (20 évesen), nem voltam sok nővel, eddig összesen 3-mal, de sajnos komoly kapcsolat egyikkel sem lett.
Szeretnék majd gyereket, de félek hogy nem akar tőlem senki sem gyereket, mert én nem vagyok annyira menő.
Ez mekkora hülyeség😂
Én nem azt nézem hogy hány nőnek jön be, egyátalán nem akarok olyan pasit aki sok nővel volt(nálam ez hátrány) és nem érdekel hogy hány évesen vesztette el.
Istenem, ki találja ki ezeket?
Aki sok nővel volt,és be is vallja,az a házasság után is sok nővel lesz még.
Nem gondolod,hogy mikor valaki férjet keres,ez is szempont?
Ha gyereket,családot akar,akkor inkább egy stabil partner szükséges.
Másrészt fiatalon nem nehéz annyira szexpartnert találni,idősebb korban sokkal nehezebb,mert öregszel és csökken a kínálat.
Így attól,mert valaki 20-on évesen sokat szexelt,az még nem jelenti feltétlen,hogy életképes.
Amíg más tanult,karriert épített,addig ezen egyedek,akikről beszélsz,csak a nunát hajtották,és elmentek valami tré helyre melózni.
Lányom apjának én voltam a 2. Nő az életében.
Nekem rohadtul nem kellett volna olyan pasi aki át ment egy vagon nőn..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!