Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tőlem egy nő sem akar majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőlem egy nő sem akar majd gyereket emiatt?

Figyelt kérdés

Sok nőnek az a vonzó ha egy férfi sok nőnek bejön, sok nővel szexelt, és fiatalon vesztette el. Elvileg a nők ösztönösen ilyen férfit keresnek apukának.

Én nem ilyen vagyok, nem fiatalon vesztettem el (20 évesen), nem voltam sok nővel, eddig összesen 3-mal, de sajnos komoly kapcsolat egyikkel sem lett.

Szeretnék majd gyereket, de félek hogy nem akar tőlem senki sem gyereket, mert én nem vagyok annyira menő.

2019. máj. 17. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Kisfiam nálad fejben vannak gondok. Ez lesz a fő problèma. Intelligens nő nem az alapján választ apajelöltet, hogy hány nőt dugtál meg előtte.
2019. máj. 17. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Nyugi, vannak nők, akik kénytelenek beérni a maradékkal. :)
2019. máj. 17. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
Ne aggódj ezen, valaki majd megcsinálja és te majd felneveled.
2019. máj. 17. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez mekkora hülyeség😂

Én nem azt nézem hogy hány nőnek jön be, egyátalán nem akarok olyan pasit aki sok nővel volt(nálam ez hátrány) és nem érdekel hogy hány évesen vesztette el.

Istenem, ki találja ki ezeket?

2019. máj. 17. 23:55
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Afganisztánba 80 ezer a retur repjegy, 20 kecske egy rabszolga ára.
2019. máj. 17. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Aki sok nővel volt,és be is vallja,az a házasság után is sok nővel lesz még.

Nem gondolod,hogy mikor valaki férjet keres,ez is szempont?

Ha gyereket,családot akar,akkor inkább egy stabil partner szükséges.

Másrészt fiatalon nem nehéz annyira szexpartnert találni,idősebb korban sokkal nehezebb,mert öregszel és csökken a kínálat.

Így attól,mert valaki 20-on évesen sokat szexelt,az még nem jelenti feltétlen,hogy életképes.

Amíg más tanult,karriert épített,addig ezen egyedek,akikről beszélsz,csak a nunát hajtották,és elmentek valami tré helyre melózni.

2019. máj. 18. 00:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust ajánlok, beszélj vele, mert itt mélyebb gondok vannak, mint amit haverokkal, vagy netes trollokkal meg tudnál beszélni.
2019. máj. 18. 01:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok eddig egy nővel voltam és most lesz egy elég fiatal 20-az évein elején járó extra dögös csaj és őt egyenesen izgatta hogy ő lesz a második az életemben. Igaz neki már van egy kislánya egy rossz kapcsopatból.
2019. máj. 18. 02:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Eloző vagyok észeretne nekem is szűlni ha odáig eljutunk a kapcsolatban akár többet is
2019. máj. 18. 02:29
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Lányom apjának én voltam a 2. Nő az életében.

Nekem rohadtul nem kellett volna olyan pasi aki át ment egy vagon nőn..

N

2019. máj. 18. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!