Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha egy férfi szivesen végignézné a párját mással másokkal? Lányok ti hogy viszonyulnátok ehez?
Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 20:02
1/11 anonim válasza:
Ha tetszene a partner,miért ne?20L
2/11 anonim válasza:
Én meg elég domináns vagyok, így szívesen elkapnék egy szép fiatal lányt a párja előtt kicsit keményebben. F, 38
3/11 anonim válasza:
Én is szívesen csinálnám valaki párját úgy hogy, nézi, ez engem is izgat... 22f
4/11 anonim válasza:
Nem mondanám nagy bajnak. Én mondjuk előtte nem tudnék más pasival szexelni, mert nem tudnám annyira elengedni magam szex közben, de ha egy viszonylag idegen pasi nézne az izgatna.
L
5/11 anonim válasza:
Ha mindhárom fél (és bárki, aki ehhez kapcsolódik) beleegyezik és jól érzi magát, akkor nem baj.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem baj. Akkor van baj, ha ezt az első randin közlöd, és a csajnak ott van 5 perce eldönteni, hogy megkúrhatja e 3 haverod.
7/11 anonim válasza:
Annyira nagy baj, hogy szakítanék.
Mondjuk eleve nem jönnek össze ilyennel.
8/11 anonim válasza:
Én nem lennék képes a páromon kívül mással lenni. 18L
9/11 anonim válasza:
Ha ilyet kérne tőlem a pasim, azonnal repülne
10/11 anonim válasza:
Nem, de tényleg ne ezzel kezd az első randin és akkor nem lesz gond.
F/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!