Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Ti eléritek a nyelvetekkel a mellbimbótokat? Szoktátok így kényeztetni magatokat? El is élveztek rá vagy csak nagyon jó? Köszi, ha írtok életkort vagy mellméretet.
Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 19:21
2/61 anonim válasza:
El, de nehezen. F kosaras. Nem szoktam.
30n
3/61 anonim válasza:
Amúgy én pont annyira nem találom izgatónak a dolgot, mintha magamat ujjaznám. De ez lehet csak az én defektem.
2es
5/61 anonim válasza:
Simán elérem, de nagyon nem jó érzés :/ kár.
(Túlságosan érzékeny a mellbimbóm - már a kellemetlen értelemben, egyáltalán nem esik jól)
6/61 anonim válasza:
Nagy nehezen de elérem. Nem szoktam így kényeztetni magam, csak néha szex közben nyalom meg. A pasiknak ez nagyon bejön :)
Ettől még nem tudok elélvezni.
23L
7/61 anonim válasza:
Igen. Szopkodni is tudom és szeretem is. 20/C
8/61 anonim válasza:
Nem érem el. Amúgy eléggé el vagy tévedve, mellbimbó izgatástól nem lehet elélvezni.
18L, 75/A
9/61 anonim válasza:
#9 De igen! Mellorgazmusnak hívják.
10/61 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy létezik. Volt olyan, hogy én idéztem elő a partneremnek, szóval biztos nem teljesen egyedi eset.
2019. máj. 17. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!