Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem!!! Nagyon ritka köztük a nőies, az is mix. Van benne fehér,latin. A sima fekete nő, nagyon ronda.
13/21 anonim válasza:
Némelyik nagyon szép, nekem bejönnek!
14/21 anonim válasza:
Csak azért különleges, mert nem él itt sok és még nem dugtatok velük. Meglenne maximum pár és már nem is érdekelnének.
Van köztük olyan gyönyörű, amelyikre azt mondanám kapcsolatban sem zavarna a bőrszíne, de nem szeretnék félvér gyerekeket, mert olvastam, hogy a kevert etnikumú emberek felnőtt korukban sokkal nehezebben találják meg a helyüket a világban, mert az identitásuk egy darabja (hogy ők pontosan most hová is tartoznak) hiányzik.
15/21 anonim válasza:
Nekem is betudnak jönni a néger lányok de a fehérek is. Illetve a félig feketék is.
16/21 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, de engem nagyon izgatnak
18/21 anonim válasza:
Illa berek,nádak erek,a négerek nem emberek.
Amúgy nagyon unalmas már folyamatosan ezt olvasgatni tőled.
19/21 anonim válasza:
Embere válogatja.
Akad köztük szép is meg csúnya is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!