Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek a tinderen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek a tinderen milyen beszélgetés indító szöveg jön be, ami után elgondolkoztok, hogy jó lenne találkozni a sráccal?

Figyelt kérdés
Csak azt húzzátok jobbra, aki bejön vagy később egyezéskor döntöttek el, hogy valaki tetszik-e? Kort írjatok!

2019. máj. 15. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Külső megfog, belső megtart. Függ attól melyik lány mire vágyik és miért van fent tinderen. Mert sokan szex társkeresőnek tartják de még mindig csak egy randi app ahol sokan keresnek kapcsolatot is. 22/L
2019. máj. 15. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. 😊 Miből lehet tudni, hogy melyik lány mire vágyik, mert én azt tapasztaltam, hogy egy csomó nem is válaszol, hiába írok neki bármit?
2019. máj. 15. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

A tindert még pont nem próbáltam, de a többi tapasztalatom alapján nekem azok jönnek be, akik valami humoros, egyedi szöveggel indítanak. Egy "Szia! Mizu?" kezdés nem marad meg vagy a "szép szemeid vannak, teljesen elvarázsoltak" - elég elcsépelt, behízelgően sok. Én azokat az üziket bírom, amikor meglep a másik és azt veszem észre hogy másnap is eszebe jut amit írt, mert annyira megmaradt. Most, hogy pontosan mivel is indítasz az rajtad múlik, ha van benned némi kreativitás spontaneitással akkor használd ezeket az adottságokat. Ha nincs, ne erőltesd mert, akkor meg erőltetettnek fog tűnni. Egy klisét még tudok írni: add magadat.

Egyébként tényleg mindenkinek más jön be, az utcán is máshogy szólsz egy hippi csajhoz vagy egy talpig elegánsan felöltözött nőhöz.

2019. máj. 15. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Normális nők nem a Tinderen hirdetik magukat (ők már IRL, Tinder nélkül elkeltek). Igazából ott csak elmbeteg, lehúzós rib.ncok vannak.
2019. máj. 15. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 😊
2019. máj. 15. 22:02
 6/7 anonim válasza:

Párom az egyik fotómra reagálva írt rám. Aranyos, kedves, vicces volt 3 sorban. Még aznap találkoztam vele, azóta együtt is vagyunk.

Légy egyedi, kedves, de ne nyalj be elsőre, inkább csak figyelmesen jegyezz meg róla valamit, amit leszűrtél a profiljából.

2019. máj. 16. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. 😊
2019. máj. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!