Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nehéz jól csinálni a szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz jól csinálni a szájjal való kényeztetést? L

Figyelt kérdés
19éves vagyok lány és még sosem csináltam. Félek bekapni mert attól tartok, hogy béna leszek. Van ennek valami trükkje?
2019. máj. 14. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg trükkje van, mint ahogy a punci nyalásnak is!

Gyakorold! Majd a pasid mondja mit, hogyan és belejössz!

Először már azt is élvezni fogja hogy a szádban van! :)

2019. máj. 14. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Pasinként változik, hogy melyik hogyan szereti.

Gyakorlás gyakorlás gyakorlás! És persze kommunikáció!

2019. máj. 14. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Van pár trükkje a dolognak, ahogyan már előttem is írták. Annyival egészíteném ki, hogy ne próbálj kapásból rátérni a lényegre, mert lehet, hogy elveszi a kedvedet az egésztől. Beszéld meg a pároddal, hogy te egy kicsit tartasz ettől, de szeretnéd kipróbálni, úgyhogy segítsen egy picit. Mielőtt kipróbálnád, beszélgess vele erről és kérdezd meg, hogy mit hogyan szeret. Ez egy kicsit fel is oldja amúgy a stresszt. Eleinte próbáljatok csak simán pettingelni, ismerkedjetek egymás testével, akár kérd meg, hogy vezesse a kezedet. Amikor ehhez már hozzászoktál, akkor próbálj továbblépni és finoman kényeztetni. Hidd el, nagyon tetszeni fog neki, ha kap egy-két puszit oda is. Kóstold meg, ismerkedj meg minden porcikájával és majd belejössz a többibe. :) A lényeg, hogy nem kell kapkodni és kapásból tövig ráborulni.

Ha kérdésed lenne még, nagyon szívesen válaszolok!

2019. máj. 14. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából nekem két-három hete volt az elso, és ugyan ezek voltak bennem is. De egyáltalán nem para, túl van kapva. Nálunk pl a pasi akart beszélni róla elotte, de én nagyon kellemetlennek éreztem. Ha érdekel, irj nyugodtan elmondom pontosan mi hogy történt. És a saját aggályaimat is, hogy azoktól se parázz
2019. máj. 14. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

2 trükkje van és jó lesz:

Egy, hogy lelkesedésből csináld. A kényszeredett szopás bármilyen technikával borzasztó (és még illetlen is szólni a nőnek, hogy akkor inkább hagyd). Ha meg van kedved hozzá, vonz a dolog, próbálkozz nyugodtan mindenfélével, játsz a férfival, oda lesz tőle, mindegy milyen a technikád.

Kettő meg az, hogy arra mindenképpen figyelj, hogy fájdalmat ne okozz (ne csinálj nagyon hirtelen mozdulatokat és ne fogazz). Ha fájdalmat okozol, az a legtöbb hapsinak nem jön be.

2019. máj. 14. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:

En is ettol féltem meg anno.

Pedig mikor elsőnek csinaltam nem is volt olyan nehez, csak gyakorlás kérdése

2019. máj. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!