Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan hogy akaratotok ellenére szex közben belétek élvezett a pasi?
Figyelt kérdés
Pl szerepjáték közben, vagy szimplán mondtad neki hogy ne oda de végül nem érdekelte, vagy SUB/DOM kapcsolatban visszaéltek a helyzettel?2019. máj. 14. 08:18
1/13 anonim válasza:
Igen volt. Kértem hogy vegye ki időben de nem érdekelte...
2/13 anonim válasza:
meg nem tortent, de nalam ott erne veget a dolog. foleg szub-dom kapcsolatban. hiaba en vagyok a szub, a hataraimat en szabom meg. 20/F
4/13 A kérdező kommentje:
#3 hogyan?
2019. máj. 14. 08:41
6/13 anonim válasza:
Velem is volt meghozza tobbszor.Kicsit dominansabb pasik altalaban.
7/13 anonim válasza:
Nem volt még ilywn. Ha megkérem h ne belém élvezzen akkor kiveszi és máshova élvez.
8/13 anonim válasza:
Egyejszakas levette e a gumit és belem élvezett.... insta másnap mehettem a kórházba esemenyutaniért. Életem legnagyobb szégyene volt.
9/13 anonim válasza:
Velem is megtörtént, hogy nem vettem észre, levette és belém élvezett. Nem akartam elhinni, hogy ezt megcsinálta. Ez nem egy éjszakás kaland volt olyan értelemben, hogy már 2-3 hónapja ismertük egymást, sokat beszéltünk és tényleg jól éreztem magam vele. Emlékszem miután ez megtörtént olyan voltam pár hónapig, mint egy frigid nő. Nem tudtam a szexre vagy a férfiakra gondolni. Fel nem fogom, hogy tudja ezt valaki megcsinálni. Annyira alapvető, hogy a másik testét tiszteletben tartjuk.
10/13 anonim válasza:
Igen
Gyerek lett belőle és szépen fizeti a gyerektartást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!