Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ez túl sok elváràs lenne?
Figyelt kérdés
Nagy vágyaim vannak ha szeretném érezni azt ha egy férfi kíván engem, úgy hogy nem bír magával?
Leteperjük egymást, meg hogy szex közben is rám figyeljen, érezhetően ott legyen fejben is..
Ez soknak bizonyul?
2019. máj. 13. 19:55
1/3 Thispain válasza:
Ha ez elvárás, akkor baj. Lehet, hogy van olyan férfi, aki így kíván téged.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ritka, hogy valakivel így sikerül egymásra kattanni. Nálam általában vagy-vagy volt. Vagy én őrültem meg érte, ő meg csak benne volt, vagy fordítva.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes!! Én ha egy nővel vagyok vay lánnyal akkor rá figyelek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!