Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, elfogadható megoldás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, elfogadható megoldás, hogy mivel nem szeretem, ha a srác a számba megy el, ezért inkább kézzel fejezem be neki a hasamra vagy a mellemre?

Figyelt kérdés
Elfogadható lenne ez nektek, vagy hiányérzetetek maradna?
2019. máj. 13. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Bdnne vagyok. Írj
2019. máj. 13. 11:27
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Hát én inkább punciban szeretek elélvezni, a végig orális szex nálunk ritkább, úgyhogy nem igazán zavarna.

Amit mindenképpen ajánlok, hogy mondd meg az elején a srácnak, hogy nem szereted. Ha rákészül, és csak a végén derül ki, akkor elhiszem, hogy hiányérzete van.

2019. máj. 13. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Elfogadható. Tahó az, aki nem tartja tiszteletben a partner kérését!

F

2019. máj. 13. 11:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván el lehet fogadni de ha velem lenne ilyen lány akkor azért megkérdezném részletesen hogy miért nem szeretné és hogy nem próbálná-e meg, akár úgy is hogy akkor előtte olyan dolgokat ennék hogy az "anyag" ne legyen rossz ízű, de persze hogy elfogadható de azért ehhez ismerni is kell hogy milyen a lány..
2019. máj. 13. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Jobb ha szájjal van befejezve. De nem erőltetném, de inkább arcra szeretnék akkor élvezni. Néha azért megkostolhatnád az ízét, hátha egy idő után megkívánnád és engednéd a szájba élvezést. F 24
2019. máj. 13. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Pasik akik elvarjak, hogy nyelje le.... Kerlek kostoljatok meg a sajat cuccotokat:) tobbet nem kernetek arra, hogy lenyelje
2019. máj. 13. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Elfogadnám persze. A párom se nyeli le.
2019. máj. 13. 13:13
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
Alap hogy egy barátnő mindig lenyeli, ha úgy van... és általában úgy van.
2019. máj. 13. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
Én akkor fogadnám ezt el teljes mértékben, ha pl. a lány fenekébe élvezhetnék! ;)
2019. máj. 13. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik pasi elvárja hogy a lány nyelje le azoknak is tele kellene lőni ge@civel a száját rendszeresen és nyeljék csak le példamutatás gyanánt.

N

2019. máj. 14. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!