Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt, aki volt fekete férfivel? Mik a tapasztalataitok?
Azt hallani, hogy a fekete pasiknak általában hatalmas szerszáma van és jó szeretők. Van valakinek valós tapasztalata erről? Azok véleménye érdekelne, aki tényleg volt együtt fekete férfivel, mekkora volt nekik, jó volt vele?
Alapvetően az érdekelne, hogy igaz-e a szóbeszéd, nem fogok rohanni, hogy most összejöjjek egyikükkel. A viccelődő és a gyűlölködő kommentektől, kérlek, kíméljetek meg – köszönöm.
Agresszívek,s nem jó szeretők!
Semmi szexuális kultúra,csak ösztönszerűen csinálnak mindent!
A higiénia,és a többiről már ne is beszéljünk!
Röviden ennyi!
nem voltam és nem is tervezem, nekem nem jönnek be.
nekem a fekete-fehér kapcsolatból született halványbarna srácok jönnek be
Kedves spectral32!
Mivel írtam, hogy privátra nem válaszolok, ezért íde írom. Nem tudom mi értelme lenne kamuznom, bár nincs is mit bizonyítanom neked. Szóval máskor tartsd tiszteletben, hogy vannak akiket zavarnak a privát üzenetek!
#3 voltam.
Egyébként a fehér férfiaknak is akinek nagy szerszámja van, az is szinte mind önző , bunkó egy senki.
Azt hiszik hogy 20 centi és mindenki hasra esik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!