Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti igent mondanátok, ha egy fiatal, szép arcú, vékony testű sportos csajszi megkérné hogy szexeljetek vele, de van egy ki bökkenő?
Figyelt kérdés
Mégpedig hogy be kellene szállni egy másik pasi mellé, és ketten d.gnátok a lányt. Így is belemennétek?2019. máj. 13. 08:42
13/23 anonim válasza:
Szimpátia alapján valószínű hogy belemennék, de azt is megkérdezném a lánytól, neki lenne-e kedve beszállni hármasba, 2l, 1 ffi felállásban :)
16/23 anonim válasza:
Talán, de csak hetero felállásban.
17/23 anonim válasza:
Akit ketten reszelnek az nem lány,se nem nő!
Köszi de arra itt van a sok h...e húszonéves macskajancsi.
Ja és ez nem társkereső!
18/23 anonim válasza:
Lett volna ilyenre lehetőségem, egy kiéhezett időszakomban majdnem bele is mentem, de aztán inkább passzoltam. Engem személy szerint irritálnak más férfiak így biztos nem tudnám rendesen élvezni. 29/F
19/23 anonim válasza:
Persze
Feltéve ha tényleg szep arcú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!