Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha lenne egy fiú aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha lenne egy fiú aki nem tetszik nektek, de mindent elkövet hogy járjatok vele, belemennétek egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

2019. máj. 12. 18:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Ha szeret, az a legfontosabb belső tulajdonság. Ha szeret, akkor igen, akkor nem csak esélyekben, hanem gyakorlatilag is belemennék. Aktívan. Legrosszabb esetben mind a ketten látjuk majd utána, hogy nem működik. De ha szeret, akkor az a legfontosabb. Az számít. Igen, persze.
2019. máj. 15. 00:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, persze.

Valamit lát a dologban, miért ne lehetne igaza, belemennék, próbáljuk ki. Adnék időt, hogy közben derülhessen ki, akár számára, akár számomra, hogy a másiknak volt igaza.

Nem szabad elszalasztani, mert a legfontosabb, ami a leginkább hiányzik, hogy szeressenek. Mindig egyoldalú vágyálmokba loholom magam. Ha valaki szeret, élnék a lehetőséggel, és belemennék, hogy közben kiderülhessen, hogy hogy fogok hozzáállni már amikor benne vagyunk. Hogy én mit látok benne, miután már kapcsolatban vagyunk. Simán lehet neki igaza, ő látja, hogy mi lehetne.

2019. júl. 2. 02:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a 60 éves híres/hírhedt egyetemi tanárom lenne az, aki már eljátszotta korábban másokkal is ezt, vagy egy fiú a szomszédból, aki évek óta az erejét meghaladóan is mindent megtesz a kedvemért, hogy segítsen mindenben, hogy jobb életem legyen amellett, hogy még nagyon szerelmes is belém és figyel is rám... Az utóbbi fiú lenne a célom az életemben! :)
2019. júl. 5. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem mindegy, hogy a 60 éves híres/hírhedt egyetemi tanárom lenne az, aki már eljátszotta korábban másokkal is ezt, "

Nocsak, nocsak. Netán Miquel tatáról van szó?

2019. júl. 6. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, kedves utolsó. Nem vagyok, soha nem is voltam egyetemi tanár.
2019. júl. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!